Blog

Home » newsletter » Pasteur Street May’s Newsletter

Pasteur Street May’s Newsletter

May 9, 2019

Pasteur Street May Newsletter Banner

Pasteur Street new beer

Join Our Mailing List!

Enter your email for a chance to win a free beer at one of our Tap Rooms and to receive info on upcoming events and new beer releases!

Introducing Pasteur Street seasonal beer Watermelon Mint Lager!

ABV:4,5%
IBU:20

In an effort to find the most refreshing and quaffable beer possible, we added watermelon juice and fresh mint to our base lager and the end product speaks for itself! 
The watermelon is the star of the show in both the aroma and the flavor but the mint contributes to a crisp, clean finish. Enjoy!
——-
Giới thiệu dòng bia mùa hè : Water Melon Mint Lager
ABV:4,5%
IBU:20
Trong một nỗ lực để tìm ra một loại bia tươi mát cho những ngày hè oi bức, chúng tôi đã tạo nên bia dưa hấu bạc hà trên nền bia lager, và cái tên quả thật đã nói lên tất cả!
Dưa hấu là ngôi sao sáng trong cả mùi vị lẫn hương thơm, kết hợp với bạc hà tạo nên một hậu vị thanh, nhẹ. Hãy thử ngay bạn nhé!

Pasteur Street New Bottles

Pasteur Street New Bottles

Pasteur Street Brewing Company is proud to launch bottles of Jasmine IPA & Viet Wit! If you want to get these beauties for your bar, restaurants or your fridge, contact us now!
——-
Pasteur Street Brewing Company hân hạnh giới thiệu bia đóng chai Jasmine IPA & Viet Wit! Nếu bạn muốn sở hữu ngay những “người đẹp” này cho nhà hàng, quán bar, hay đơn giản là tủ lạnh gia đình, hãy gọi ngay cho chúng tôi nhé!
Pasteur Street Hoi An taproom

Pasteur Street Hoi An taproom

Pasteur Street Brewing Company is invading Central Vietnam! Check out this sneak peak of our newest taproom location coming to Hoi An this summer. The ancient Hoi An scenery and culture really inspired us for this one and we can’t wait to show you! Check our social media and website for updates on the opening!
——-
Pasteur Street Brewing Company nay đã đến miền Trung Việt Nam. Nghía qua ngay hình ảnh phác thảo của taproom Hội An, dự kiến mở cửa ngay trong hè này! Phong cảnh và văn hóa Hội An cổ xưa là nguồn cảm hứng vô tận cho chúng tôi trong dự án này. Theo dõi PSBC trên mạng xã hội và website để cập nhật thêm tin tức nhé!
Pasteur Street at Beijing Craft Beer Festival

Pasteur Street at Beijing Craft Beer Festival

We had an absolute blast pouring at the Beijing Invitational Craft Beer Festival last month! We joined breweries from 15 countries around the world and couldn’t pour our Dragonfruit Gose or Cyclo Imperial Chocolate Stout fast enough! Huge thanks to Great Leap Brewing for inviting us to represent Vietnam, we are looking forward to many more years attending!
——-
Chúng tôi đã có một mùa lễ hội thành công tại Beijing Invitational Craft Beer Festival tháng trước, cùng với các xưởng bia từ 15 quốc gia khắp thế giới! Bia Dragonfruit Gose và Cyclo Imperial Chocolate Stout đã bán chạy một cách chóng mặt! Cảm ơn Great Leap Brewing đã mời chúng tôi đại diện cho Việt Nam tham gia chương trình, PSBC vô cùng hào hứng cho những năm sắp đến!
Pasteur Street New Menu

Pasteur Street New Menu

Check out our fresh take on pub food classics made with the best Vietnamese ingredients. We have a delicious selection: Bao Burgers, Pot Pie, Chicken Bites and so many more. Ask your server for their favourite food and beer pairing, and find out why we are so excited!
——-
Hãy trải nghiệm ngay những món “mồi nhậu” cổ điển được chế biến từ những nguyên liệu Việt Nam thượng hạng. Chúng tôi có những lựa chọn đầy hấp dẫn: Bao Burger, Pot Pie, Chicken Bites và nhiều hơn thế nữa. Hỏi ngay nhân viên tại taproom để chọn cho mình combo bia và đồ ăn hoàn hảo nhất!
Pasteur Street Live Music

Pasteur Street Live Music

If there is one thing that we love almost as much as craft beer, it is live music! 
We’re very proud to have our house band Saigon & CompanySugarwülf spanning around our Taprooms in Saigon on the weekends!
——-
Chúng tôi yêu nhạc sống cũng nhiều không kém bia ngon. Thế nên chúng tôi hân hạnh giới thiệu đến các fan house band Saigon & Company cùng nghệ sỹ khách mời Sugarwülf trình diễn tại khắp các Taprooms ở Sài Gòn vào cuối tuần.
Pasteur Street Blog

Pasteur Street Blog

Find out more about the history of Pasteur Street Brewing Company in our latest blog post on our website now!
——-
Tìm hiểu về lịch sử và sự hình thành của Pasteur Street Brewing Company trong bài blog mới nhất trên website của chúng tôi!
Pasteur Street Outlet of the month

Pasteur Street Outlet of the month

Knick Knack
Set amongst the heady bedlam of District 1, snake your way down a dim alley on Dong Du and discover a hidden respite unlike any other – a tri-level antidote to the cacophony that surrounds Saigon. Knick Knack has been a welcome addition to Saigon’s food and cocktail scenes and also features craft brews from Pasteur Street Brewing Company. Versatility is key here as the three different floors can host large groups or intimate dates or even just the solo drinker looking for something new. Enjoy your tapas with your favorite PSBC beer and let the Knick Knack crew take care of all of your needs.
——-
Nằm giữa một khu phố lớn của quận 1, đi theo con hẻm nhỏ ở Đông Du để khám phá ngay một viên ngọc ẩn mình, một địa điểm hoàn toàn mới lạ so với những quán bar còn lại. Knick Knack, sự bổ sung tuyệt vời cho dân yêu cocktails và đồ ăn ngon, cũng như các loại bia thủ công từ Pasteur Street. Không gian phù hợp cho mọi nhu cầu, từ những buổi hẹn hò thân mật với người thương đến tụ tập cùng các chiến hữu, và đặc biệt là thích hợp cho cả những người hay uống rượu một mình. Hãy thưởng thức món ăn yêu thích của bạn với bia PSBC nhé!